Den bedste seng er fra Danmark

10 oktober 2017
admin
Senge-test-Bedste-seng

Det kan ofte være svært at gennemskue hvilken seng der er det bedste køb. Markedet for senge er en stor jungle, hvor der findes tusindvis af forskellige senge, hvilket ikke ligefrem gør det nemmere at vælge.

I denne guide vil vi komme ind på nogle af de ting du bør overveje, før du køber ny seng.
26 år i sengen

Samlet set bruger vi i gennemsnit 26 år af vores liv i sengen. Derfor er det vigtigt, at du vælger den rigtige seng, for kvaliteten af din søvn påvirker dit liv på rigtigt mange måder.

Hvis du sover dårligt om natten, går det ud over hele din dag. Du vil være mindre veloplagt i dagtimerne og føle dig konstant træt. Sover du til gengæld godt om natten, vil du opleve at du er fyldt med energi i hverdagen, hvilket vil forbedre din livskvalitet.

Det er vigtigt at forstå at der ikke findes én seng, der er bedst for alle. Den bedste seng for dig, kommer an på hvilken kropstype du har og hvilken krav og du har til din seng.

Fysioterapeut Mark Abildhauge, fortæller, at det også er meget vigtigt, at ens seng ikke er for lille. Du sover bedre hvis du har rigeligt med plads. Din seng skal være mindst 90 cm bred og med 20-30 cm luft i hver ende, så du kan ligge udstrakt.

Den bedste seng er fra Danmark

Senge-testeren.dk har valgt at teste fire forskellige senge, som de anbefaler på grund af deres høje kvalitet og gode pris. Alle senge er dansk produceret.

Vinderen af deres senge test blev det Dansk produceret mærke Jupiter No.1 der har flere valg muligheder i udvalget, til samme fornuftige pris, som alle leveres med valgfri topmadras inkluderet i prisen.
Hvis du ønsker at købe en boxmadras, som er et billigere alternativ sammenlignet med mange andre typer senge, så anbefaler Senge-testeren også Jupiter No 1, i boxmadras udgaven, som et rigtig fornuftigt køb. Det som er den store forskel, eksempelvis sammenlignet med en kontinentalseng, er at boxmadrassen ikke er udstyret med en springmadras i midten. Dette gør, at den kan sælges markant billigere. Det er værd at bemærke, at køber du en Jupiter No 1 boxmadras, så medfølger der en valgfri topmadras i prisen, hvilket vi ser som en rigtig stor fordel.

Læs også om den bedste massagestol fra Wecare4u

Er det en kontinentalseng der er på ønskelisten, er det også Jupiter No.1 efter Senge-testerens mening, en af markedets bedste kontinentalsenge, som giver rigtig meget kvalitet for pengene. Sammenligner man med andre mærker, mener vi, at der er mange som får rigtig meget for sine penge ved at vælge Jupiter No 1.

Sengen består af en vendbar 5-zonede springmadras, som skaber en god platform for en nattesøvn. Du kan vælge enten en fast madras eller en madras med medium fasthed. Vejer du mere end 80 kg. Så anbefaler vi en fast madras. Hvis du vejer under 80 kg, anbefaler vi en medium madras.

Hvis du er på udkig efter en elevationsseng, så er Jupiter No 1 også et rigtig fornuftigt valg, som giver dig optimale forhold for en god nattesøvn en elevationsseng sidder en motor som gør, at du kan justerer madrassen op og ned, som det passer dig. Med Jupiter No. 1 elevationssengen medfølger der en vendbar posefjedermadras med 5 zoner. Motoren som styrer elevationssengen er produceret af danske Linak, hvilket er en af verdens førende producenter.

Dette sikrer dig, at du får den bedste kvalitet for dine penge.

Derfor blev det Jupiter

Jupiter no 1 er altså det foretrukne valg, i følge senge-testeren.dk, i alle kategorierne. Det kan måske synes lidt underligt, for det utrænede øje, men grunden til at det er den samme sengetype der går igen, i gennem alle kategorierne, er simpelthen fordi at det er en rigtig kvalitetsseng de har fået produceret og til en rimelig pris.
Der er kælet for alle detaljer, samtidig med at de har formået, at holde prisen nede på et rimeligt niveau. Det at den er dansk produceret, er en garanti for, at der er ordentlige produktionsforhold og, at det er en seng der er bygget til, at holde i mange år.

Flere Nyheder