Dit malerfirma på Dragør kan også operere på engelsk

31 May 2021 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Selvom man er et dansk firma, der kommer ud til kunder i Danmark, så kan man jo godt komme ud til udlændinge eller nye danskere, der ikke har lært at mestre sproget endnu, eller som bare har sprogproblemer.

Den internationale forståelse er så her, at man så trods alt kan kommunikere på engelsk, om man så har engelsk baggrund eller ej: man begår sig fælles på engelsk, hvis man ikke kan andet.

Dette oplever man også nogle gange, om det er svenskere eller nordmænd, som der er kunderne i Danmark, fordi det danske sprog stikker en del ud – specielt når man skal tale det.

Derfor er det også fordelagtigt, hvis man nu skal have fat i et malerfirma til at komme ud til en opgave på Dragør, og man ikke er helt stærk i det danske, at man kan få informationen på engelsk.

Malerfirmaet på Dragør giver dig også information på engelsk

Sådan et eksempel på et specifikt firma kan man finde via https://malerkanonen.dk/malerfirma-dragoer/

For hvis du går ind på deres link her, så vil du øverst oppe kunne se, at man kan klikke på Storbritanniens flag, og så bliver hjemmesidens indhold med det samme oversat fra dansk til engelsk.

Det sker virkelig hurtigt, og det er nemt at finde frem til, hvis man ikke lige er så god til at læse dansk.

Men hjemmesiden er sat op til den funktion, så det er ikke fordi, at hjemmesiden decideret bliver oversat, for det er den allerede.

Af samme grund får man en oversættelse, der er af god kvalitet, og som man kan forstå, hvis man vil læse mere om firmaet og dets ydelser, før man overvejer at hyre dem, hvis man ikke lige er så god til dansk.

Det er en god hjælp at få her, så man bedre kan blive klog på firmaet, hvis ens force ikke er lige er det danske sprog.

More articles