Har vi en god gynækolog på 2450 Sluseholmen?

25 oktober 2016
admin
Gynækolog Billede

Nu skal det ske. Signe og jeg vil gerne have et barn og vi har, for at være helt ærlig prøvet nu i snart 2 år. Vi troede faktisk at en graviditet ville helt komme af sig selv men nej. Signe har læst den ene anbefaling efter den anden men vi kan bare ikke få succes. Det ville være løgn at sige at vi ikke er påvirket af det desværre. Jeg syntes, det er noget underligt noget og ville vi gerne undgå graviditet, var hun sikkert højgravid nu.

Signe tvinger mig til en gynækolog!

Gynækolog Klinik

Yep, så er det sagt, jeg gider ikke besøge en gynækolog! Men det er åbenbart ikke noget jeg bestemmer. Jeg mener at, det at besøge en gynækolog er sådan lidt pinligt for os mænd og vi vil helst ikke tale om at vores små ikke er OL-svømmere men det er desværre et must (ja, hun har overbevist mig). Derfor spørger jeg “Hvor finder man en god gynækolog som forstår hvor svært det er for os mænd?” Hvis Signe har bestemt at vi skulle besøge en gynækolog, så måtte jeg bestemme hvilken gynækolog og jeg fandt så en i Middelfart via siden: Gynækologer i Region Syddanmark og dermed Gynækologisk Klinik Niels Lund. Jeg fandt endda han LinkedIn profil Ja, du hørte helt korrekt Gynækolog Niels Lund fra Middelfart. Jeg har nærmest studeret nettet fuldt ud, for at finde den bedste, og jeg kunne læse mig frem til at Gynækolog Niels Lunds skulle være en yderst smilende og dygtig gynækolog og jeg finder kun positivt omtale om ham.

Se Gynækolog Niels Lund´s hjemmeside her: https://gynaekolognielslund.wordpress.com

Hvordan forbereder man sig til et besøg hos en gynækolog?

Gynækolog Niels Lund

Det gør man ikke! Eller det kan man ikke. Dagen startede med denne nervøsitet breder sig til resten af kroppen, som du hælder blæk i et rent glas vand! Og turen fra Sluseholmen til Middelfart føltes som en tur til den nærmeste kiosk, udelukkende fordi jeg frygtede det værste. Vi kommer så ind hos Gynækolog Niels Lund på Odensevej 25 i Middelfart og kl. er lidt i 12 (vores session er sat til kl. 12.30) og umiddelbart, føltes det ok rart. Altså, det er en dejlig klinik med en flot og behagelig indretning med en masse personale og det vigtigste?

Hos Gynækolg Niels Lund er du trygge hænder – Bogstaveligt talt!

Smilende personale, som virkede “menneskelig” og de var yderst snaksagelige og venlige. Vi blev henvist til venteværelset efter at være budt på kaffe og the og så kom denne “bøddel” af en gynækolog, troede jeg! Men denne mand kom ind og der var kemi lige med det samme. Han var sød og venlig at jeg lige pludselig faldt til ro i hele kroppen og også i den vigtigste del, nemlig i hovedet. Og lige pludselig plaprede jeg løs om hvad der kunne være årsagen til at mine små svømmere ikke var så gode som de nu burde være og alt gik så meget bedre. Signe fik ligeledes en privat session og på vej hjem var vi fuldstændig blæst baglens over hvor vigtigt det er at man er professionel og er dygtig til det med mennesker, så lider du af Gynækolog-fobi (hvis sådan et ord da findes) så er Gynækolog Niels Lund fra Startvækst manden!

Flere Nyheder