Hvad laver en boligadvokat?

21 juli 2020
Astrid Pedersen

En boligadvokat sørger, kort sagt, for at sikre at dine boligdrømme ikke udvikler sig til mareridt. Dette gøres først og fremmest ved at udføre det nødvendige stykke arbejde i forbindelse med grundig gennemlæsning af al dokumentation som hidrører fra boligen og fra handelen.

Det kan for eksempel være lokalplaner for området omkring dit hus. Disse kan afsløre diverse bygge projekter og anlægs arbejde som kan have indflydelse på boligens værdi i fremtiden. Det kan også dreje sig om budgetter og regnskaber for ejer eller andels boligforeningen som din drømmelejlighed tilhører.

Ud fra disse kan en dygtig boligadvokat læse om foreningen eller ejendommen skulle lide under mangelfuld drift eller en sløj økonomi – for eksempel i form af tvivlsomme lån eller forestående vedligeholdelses projekter.

Hvor kan jeg finde en billig boligadvokat?

Den gode nyhed er at en dygtig boligadvokat ikke behøver at koste spidsen af en jetjager. Det kan, med andre ord, godt lade sig gøre at få hjælp af en boligadvokat uden at det vælter hele dit flytte budget. Og derfor bør du benytte dig af chancen da det kan spare dig for mange penge og et utal af ærgrelser i det lange løb.

Hos Eboligadvokat vil du kunne købe en boligkøbs pakke indeholdende alle de nødvendige services som knytter sig til køb af bolig. Du kan for eksempel vælge den komplette pakke til køb af ejerlejlighed, som koster under otte tusind kroner. I denne pakke får du gennemgang af købsaftalen og alle de relevante dokumenter.

Eboligadvokat udarbejder eventuelle forbehold og advokatskrivelse og forestår al korrespondance i forhold til mægler, sælger og bank. Du vil samtidig kunne få hjælp til opdatering af boligens skøde og til tinglysning heraf. Eboligadvokat udarbejder refusions opgørelsen. Og er der ingen handel bliver der heller ingen regning.

Du kan læse mere om Eboligadvokat og finde din nye boligadvokat online på eboligadvokat.dk

Flere Nyheder