Interrail ruter og planlægning af turen

06 juni 2017
admin
Interrail

Jeg har planlagt at rejse på interrail i sensommeren i år med et par af mine gode venner. Vi afslutter alle vores uddannelser til sommer, så det skal fejres med en tur rundt i Europa, inden vi skal ud på arbejdsmarkedet.
Der er meget man skal tage højde for inden man skal afsted og især når vi er flere, er der mange meninger at tage hensyn til.

Interrail

Jeg har taget fat i venner, som har været afsted på interrail før og hørt dem omkring interrail ruter og hvilke regler man skal være opmærksomme på. Jeg blev rådet til at gå ind på en hjemmeside som er en komplet guide til alt omkring interrail, som eftersigende skulle gøre det hele mere overskueligt.

Interrail – ruteforslag, seværdigheder og meget mere

hjemmesiden er der bl.a. forslag til interrail ruter, hvor de også beskriver hvilke seværdigheder man kan se i de byer man rejser til. Det er ikke nødvendigvis præcis den rute man vil tage, men det er et rigtig godt udgangspunkt for en interrail rute. Ud over ruter er der masser af tips til hvad man skal have med, hvilke regler der gælder hvor og om man skal købe pladsreservation til sin interrail.
For os har det gjort planlægningen en del mere overskuelig, at vi har kunnet finde alle informationer om interrail samlet et sted. Minusset kan man sige er, at vi alle har fundet ud af at der lige lå en skjult ekstraudgift i at man skal have en god rygsæk. Den havde vi godt nok lige overset. Men det giver mening – det bliver nok en besværlig tur med en rullekuffert 🙂

Vores interrail tur

Vi har nu fået planlagt at starte vores tur i Berlin og tage videre til Prag, ned gennem Østeuropa og slutte i Split. Vi har valgt Østeuropa som vores rute fordi vi gerne vil spare lidt penge på mad og byture og det virker som om at Østeuropa er en af de interrail ruter, hvor man nemmest kan have en fleksibel rejseplan, da der ikke er særlig mange af deres tog, der kræver pladsreservation. Indtil videre er det kun nattoget fra Berlin til Prag der kommer til at koste en pladsbillet. Vi glæder os super meget til at komme afsted på interrail! Indtil videre har vi planlagt at være afsted i tre uger, men vi har lavet en “buffer” på et par dage hvis vi nu ender med at have lyst til at blive lidt længere i en af byerne

Flere Nyheder