Laver man stadig reparation af antenne?

17 maj 2020
Anders Lundtang Hansen

Kan du huske dengang, man meddelte, at man ville ophøre med at sende visse danske kanaler via det gamle signal, som oftest blev opfanget af antenne, så man fik et langt forvarsel til et finde en løsning?

Der var næsten et varsel på over et år, så man havde noget tid at forberede sig i, for det var jo oftest ældre mennesker, der ikke lige havde forstand på, hvad de så skulle gøre fremadrettet, og hvilken løsning de så skulle vælge at implementere.

Det svarer jo lidt tid, da man fik hurtigere internet, men der stadig fandtes enkelte af de gamle modem derude, der leverede ufatteligt langtsom internet til visse borgere – de havde bare vænnet sig til det, så hvorfor skulle de begynde at skifte nu?

Man havde ligesom vænnet sig til, at tingene bare var sådan her, med med antenne-signalet blev man dermed tvunget til at finde en anden løsning.

Men der kunne jo stadig være et fåtal af udenlandske kanaler, som man kunne opfange med denne antenne, så der var grund til at vedligeholde den eller udskifte den til en anden model.

Derfor kunne der helt specifikt være behov for en reparation af antenne i Holbæk, hvis der boede et ældre ægtepar her, som stadig ønskede at opfange de diverse kanaler, man stadig kunne opsnappe på denne måde.

Dog er det nok næppe lige begrænset til Holbæk, men dette var blot et enkelt eksempel.

Så derfor er der skam stadig brug for reparatører, der har forstand på at fikse en antenne, specielt hvis den stadig skal være i brug, man har brug for at opsætte en, eller man gerne vil udskifte den nuværende.

Derfor findes der heldigvis stadig folk, der har forstand på den slags, men det er da klart, at det nok næppe er den slags, det bugner med.

Flere Nyheder