Måder hvorpå IKKE at foretage skrotning af bil!

21 juni 2020
Anders Lundtang Hansen

Det er en del mærkeligt at tænke på, at selvom man kan få skrotpriser for selv de mest smadrede vogne af nogle biler, så er der mange, der vælger at deponere ens biler ved at skrotte dem på de mest mærkværdige og forkerte måder.

Udover at lade en masse skrot gå til spilde, så vil mange af disse forkerte metoder også medføre, at man forurener miljøet virkelig meget, og det er en meget egoistisk måde at skaffe sig af med biler, bare fordi man lige ser det nemmest på den måde.

Vi skal ikke komme nærmere ind på, hvorfor flere folk vælger at gøre den slags, men det kan være besværet med at få afsat nogle af ens gamle lig af nogle biler, der efterhånden har hobet sig op, eller man bare ikke orker at sætte dem til salg og omregistrere dem.

Det sidste kan faktisk være med til at fange synderne i sidste ende. Det vender vi tilbage til.

Nogle mennesker vælger ganske enkelt at skubbe deres biler i havnen, og det er ikke for at skjule lig. Men med så mange havne i Danmark, så er det bare let at gøre i ly af mørket en nat.

Andre mennesker vælger simpelthen at køre bilerne langt væk på rastepladser, ud i en skov eller bare ved et gadekær i en landsby, og så kommer de hjem på en anden måde – og efterlader bilerne der.

Folk er så også så dumme, at de tror, at fordi noget er ude af øje, så er det også ude af sind for dem selv og andre, men de kan godt blive fanget igen.

For de fleste biler har et stelnummer, som man relativt let kan finde frem til, så hvis man finder dette på en efterladt bil, så kan man let spore den tilbage til den sidste ejer.

Skrotning af bil skal foregå efter de rette foranstaltninger.

Flere Nyheder