Coaching kan være den rette motivation for dig

05 April 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vejledning, råd, tips, tricks og meget andet kan man søge sig frem til, og man kan besøge en behandler, en læge eller terapeut, der kan sige til en, hvad man skal gøre i ens givne situation for at komme frem i tilværelsen eller afhjælpe på det område, man står i til halsen.

Bagefter læsningen eller rådgivningen er man meget opstemt på, at man skal gøre en forskel!

Man er motiveret, for man har hørt eller læst de rette ord, som ramte en lige de helt rigtige steder, så man er bare klar på at erobre verden eller lægge ens liv radikalt om.

Men hvad sker der så som regel?

Man opdager, hvad det kræver for at komme i ens hovedmål, også selvom man havde sat delmål for sig selv; man udskyder til i morgen, man gør tingene halvhjertet, man forsøger at forskyde problemet eller sige til sig selv, at det måske ikke er så stort, som man selv bilder sig ind, at det er.

Og så er man hurtigt retur i den samme rille, hvor man ikke gør noget godt for sig selv igen.

Men sådan kan det jo ikke blive ved med at fortsætte, så man er nødt til at have nogle løbende råd og vejledning fra en levende person, der kan sætte sig i ikke bare ens sted, men som har erfaringen og viden til at hjælpe en videre.

Det er jo som på samme måde, hvis man skal til at dyrke motion, men man ikke har motivationen til at gøre det alene: så gør man det sammen med en anden, så man kan motivere hinanden, støtte hinanden og sige, hvad der skal gøres – og man kan rose hinanden for fremskridt.

Derfor kan man vælge coaching i Ringsted eller et andet sted, der passer mere belejligt til dig i forhold til, hvor du bor eller arbejder.

More articles