Dansk plastproduktion i bedste kvalitet

18 July 2022 admin

editorial

Hvis du mangler en dygtig og kompetent leverandør af formstøbte emner i plast – for eksempel snøreringe og presenningsringe, surringsbeslag og snorholdere, ventiler, flanger og skruelåg, knapper og trykknapper, diverse plastemner, hf-svejsemaskiner, sampleport konnektor, dræn ventiler, konnektorer & hætter, slange flanger, vinkelflanger, urinpose bøjler, fyldeventiler, spikeports og lignende? Så kan du finde præcis hvad du leder efter hos den danske plaststøbning virksomhed Carmo.

Hvad kan Carmo tilbyde?

Carmo har leveret sprøjtestøbte dele til både den medicinske industri og andre industrier i mere end seks årtier, så virksomheden har stor erfaring på området. Carmo har produktionsopsætningen og kompetencerne til at opfylde specielle krav inden for for eksempel plastsvejsning og ultralydssvejsning.

image

Skræddersyede løsninger fra Carmo

Carmo tilbyder også kundespecifikke løsninger. Det betyder, at uanset hvad du har brug for plastformede dele til, kan Carmo hjælpe dig. Med Carmo som partner er du garanteret kompetent håndtering af alle processer fra design og prototyping til produktion i store mængder.

På den måde får du som kunde altid præcis de plastelementer, som du har brug for – i højeste kvalitet. Og det til aldeles rimelige priser.

Carmo – dansk sprøjtestøbning i top kvalitet

Carmo har produktionsapparatet og kompetencerne til at opfylde specielle krav inden for områder som plastsvejsning og ultralydssvejsning. Carmo tilbyder også kundespecifikke løsninger. Det betyder, at uanset hvad du har brug for plaststøbte dele til, kan Carmo hjælpe dig.

Med Carmo som partner er du sikret kompetent håndtering af alle processer fra design og prototypefremstilling til produktion i store serier. På den måde får du som kunde altid præcis de plastdele, du har brug for – i den højeste kvalitetsmæssige standard. Du kan som kunde altid regne med at Carmo imødekommer dine ønsker, og sørger for at du får det bedst mulige tilbud på sprøjtestøbning af de plast emner du skal bruge.

Klik ind og læs mere på carmo.dk

More articles