Anskaf dig en minigraver i Grenaa

20 January 2021 Johanne Hansen

editorial

Have eller terrasse?

Det store spørgsmål; om man enten skal have have eller have sig en terrasse, er nok noget, vi alle struggler med. Især børnefamilier kan se fordelen og ulempen ved begge. 

Den store fordel ved en græsslåmaskine er selvfølgelig, at børnene næsten aldrig vil kunne slå sig, og man har mulighed for at boltre sig ligeså som man vil. Her er der også mulighed for masser af leg i form af fodbold, tag-fat og meget, meget mere. Hvis du har et fodboldmål, er det også muligt at kaste sig efter bolden på en anden måde, end hvis det var asfalt eller fliser.

Med andre ord: Haven åbner bare op for en masse leg, som terrassen ikke kan tilbyde.

Omvendt er der selvfølgelig også fordele ved terrasser, bevares. Fordelen er nemlig, at den kan være med til at udgøre et “samlepunkt” for familien, hvor man mødes og spiser og griller. Her kan stå et havebord med stole omkring. Du kan sætte en terrassevarmer op, så man aldrig bliver kold, og ja der er tonsvis af muligheder for en hyggelig terrasse. 

Hertil er det en god idé at overveje, om du eventuelt har mulighed for at sætte lyslamper op, en hængekøje eller noget helt tredje. 

Et værktøj der støtter op om begge valgmuligheder

Heldigvis findes der et værktøj, som kan hjælpe dig med begge ting. Hvad enten du går med haven eller med terrassen, kan en minigraver i grenaa, være vejen frem mod din drømmeløsning.

Hvis du vælger at mix & match og både få have og terrasse, er det stadigvæk en minigraver, du skal have fat i. En minigraver kan nemlig både grave ud til fundament, så du kan begynde at lægge fliser. Men den kan samtidig også fjerne stube, således at du kan rulle din græsslåmaskine ud og lade legen begynde.

More articles