Autohjælp i Ringsted og omegn

18 May 2020 Simone B

Autohjælp i Ringsted og på store dele af Sjælland 

Der sker desværre ulykker og opstår komplikationer af større og mindre slags i trafikken, og når uheldet er ude, er det naturligvis vigtigt at hjælpen ikke er langt væk. Derfor tjener redningsarbejdere og autohjælp enormt vigtige formål. Redning Danmark Ringsted ApS er et af de selskaber, der kommer bilister og lastbilschauffører til undsætning på de danske veje.

Med deres centrale placering i Ringsted få kilometer fra E20 står de klar til at yde hurtig hjælp ved uheld på motorvejen. Ud over stationen i Ringsted råder Redning Danmark over en række sattelitstationer i blandt andet Fredensborg og Maribo, og de dækker dermed et stort geografisk område – herunder også Storkøbenhavn. 

Redning Danmark hjælper med store og små opgaver

Redning Danmark står klar til at assistere både private personbiler med helt almindelig autohjælp og vejservice samt bugsering og bjærgning af de store køretøjer på vej, i skov og i landbrug.

Deres kompetencer og erfaringer spænder bredt, og de har både bugseret beskadigede busser, væltede lastbiler samt håndteret flytning af store genstande som hønsehuse og andre opgaver i skov- og landbrug. Deres stationer råder over flere svære bjærgningsvogne og fritrækkere, således at deres erfarne reddere er godt rustede til at udføre varierende opgaver. Redning Danmark har hjulpet et stort antal kunder med vidt og bredt inden for redning og vejservice siden 2017, hvor selskabet blev etableret af flere allerede eksisterende autohjælpstationer rundt omkring i Danmark.

De har hermed erfaring med både små og særdeles store og vanskelige opgaver, og står naturligvis også klar til at hjælpe dig, hvis du skulle få brug for det inden for det store geografiske område, som Redning Danmark dækker. 

Du kan se meget mere til Redning Danmark og deres lokale stationer samt ydelser som tung autohjælp i Ringsted netop her. 

More articles