Bedre kommunikation i forholdet med parterapi

04 januar 2022 Astrid Pedersen

editorial

Hvis dit parforhold halter lidt, men I egentlig begge er interesserede i at blive sammen, kan I få hjælp til at lappe på hullerne hos en parterapeut.

Få hjælp til at genfinde forelskelsen med parterapi

Terapi sessioner hos en dygtig parterapeut kan hjælpe jer med at forelske jer i hinanden på ny. Hvis forholdet er blevet slidt i kanterne som følge af eksempelvis familieforøgelse, stress eller sygdom kan det være svært at finde gnisten og lidenskaben frem igen. Her kan en parterapeut hjælpe – og I vil med sikkerhed ikke fortryde at I valgte parterapi.

Bedre kommunikation i parforholdet med parterapi

En af de helt store showstoppers i et parforhold er dårlig kommunikation. Hvis den ene part ikke føler sig hørt, og den anden part føler at der konstant bliver råbt ad – eller hakket på – vedkommende er det et tegn på at kommunikationen halter. Og så kan man hurtigt havne i en ond cirkel som kun kan blive brudt hvis kommunikations niveauet højnes.

Hos en dygtig parterapeut vil I kunne få hjælp til at få kommunikationen i parforholdet på rette spor. En parterapeut vil kunne give jer de redskaber som skal til for at opbygge den gode kommunikation og give hinanden ro og plads til at udtrykke sig på forståelig vis.

image

Når først kommunikationen er på plads er det langt nemmere at rette op på de mekanismer som styrer forholdets dynamik og som er afgørende for at I kan fungere sammen i hverdagen. Og så vil I hver især kunne føle jer til rette i forholdet til hverdag.

Hvor finder jeg en dygtig parterapeut i København?

Hvis du leder efter en psykolog som tilbyder parterapi i København kan du med fordel vælge Renate Sommerstad. Hos autoriseret psykolog Renate Sommerstad kan du og din partner blive hjulpet til at opnå jeres fælles mål som par. Læs mere på https://renatesommerstad.dk/par-terapi.

Flere Nyheder