Bliv ikke snydt for gode bankrenter – find højeste indlånsrente

21 maj 2019 admin
image

Det er faktisk muligt at få gode bankrenter uden en højrentekonto, børnebørnskonto eller anden special konto. Én bank giver en rimelig rente, hvor du kan tjene penge hjemmefra bare ved at sætte dine penge til opsparing på en bankkonto. Højeste indlånsrente hos samme bank ligger omkring 0,7 procent. Vi har fundet alle de bedste banker med de bedste renter og lavet en guide til dig. Det er også muligt at få et gebyrfrit kreditkort tilknyttet sin bankkonto, så man undgår at betale dumme gebyrer og skjulte afgifter. Desværre er det i dag svært at tjene penge hjemmefra i fritiden alene ved sin opsparing, og derfor investerer rigtig mange mennesker sine dyrt tjente penge i aktier. Aktier er også et højrisiko foretagende.

Tjen penge online med en passiv indkomst

Drømmer du om at tjene penge online, så kan du få en passiv indkomst med en passiv investeringsfond. En passiv fond er oftest en bedre investering på lang sigt end den dyrere aktive forvaltede fond. Du kan også lave en mere aktiv investering i form af en affiliate hjemmeside. Har du kendskab til et område, som fx sælger nogle produkter eller rådgiver? Da kan du lave en hjemmeside og sælge din viden gennem et affiliate partnernetværk. Desværre drives mange unge mennesker ud i gambling på nettet i jagten på hurtige penge. Det skyldes kedsomhed, håbet om hurtige kontanter og lokkende reklamer. Det kan være en udfordring at skaffe sig en ekstra indtægt, men der findes mange bedre og mere sikre alternativer. Ønsker du hjælp til at tjene penge online eller hjemmefra, så har mit-rabatkort.dk lavet en guide og forslag til hvordan. De fleste der ønsker at tjene lidt ekstra lommepenge har brug for nogle input. Disse input kan altså findes på denne side, der er ment som en nem guide til netop dig.

Rabatkort med cashback og bonus med Cashbackapp

Junglen af rabatkort er stor og uoverskuelig. Rabatkort med cashback i Danmark er relativt nyt. Cashback benytter en cashbackapp, hvor du nemt kan få et overblik over alle dine opsparede rabatter samt en butiksoversigt med cashback aftaler. Jeg har gennemsøgt nettet for at finde en kode til den webshop, hvor jeg er i gang med at købe nogle produkter. Efter 15 minutters søgen har jeg prøvet 4 forskellig koder, og ingen af dem virker. Lyder det bekendt for dig? Det gjorde det i hvert fald for 2 iværksættere, der ønskede at gøre det nemmere for forbrugerne at få deres rabatter uden alt det besvær med forskellige koder der ikke virkede. Derfor stiftede de mit-rabatkort. En bekendt ville tjene ekstra penge i weekenden, men var hverken håndværker eller uddannet indenfor en branche, hvor han havde muligheden for at tjene ekstra penge. Det blev der derfor lavet en guide omkring – for hvorfor skulle det dog være så besværligt? Lad os samle de bedste ideer et sted, og så blev der skrevet en artikel om emnet.

Selvom det kan lyde som en skrøne at kunne tjene passive penge, så er det faktisk muligt med den rette ide. Unge iværksættere drives af passionen for at hjælpe andre til succes, i håbet om at flere skal kunne få en god indtægt.

Flere Nyheder