Der skal gøres plads til ens vinyler derhjemme

22 March 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Mange moderne hjem har fået en vinylafspiller, både fordi det er blevet moderne igen at afspille vinyler og nyde den gode kvalitet herfra, men også fordi det passer ind i indretningen i mange hjem.

Det kan være i form af at skabe en kontrast til et moderne hjem, eller man gerne vil understrege den retro-stemning, der er i ens hjem, eller det netop er et gammelt hjem, som man sætte en tyk streg under.

Nogle mennesker gør ligefrem så meget ud af det, at de skaber et lyttehjørne, hvor de har sat deres vinylafspiller op til at spille pladerne, og så har man nogle af de mest aktuelle vinylplader stående her.

Men det kan jo gribe om sig som en hobby, eller man får en masse af disse plader i gave, hvorfor man ender med at skulle gøre plads til dem.

Det kræver en lidt større indsats, da sådan nogle vinylplader godt kan fylde en del, og man skal passe på dem og være skånsom ved dem samtidig.

Du vil ikke fortryde din samling af vinyler

De fleste mennesker lytter jo til streaming, hvor de har adgang til det meste musik lige ved hånden, selvom kvaliteten er derefter.

Selv dem, der har en en vinylafspiller, kan også godt streame, da det jo er svært at afspille vinyler på farten, som man kan gøre det med streaming.

Skulle ens afspiller til streaming gå i stykker, så ligger ens musik og profil ofte online, så man kan tilgå det med en anden enhed.

Sådan er det jo ikke med fysiske vinylplader, for selv en enkelt vinylplade fylder en hel del, og når man så første begynder at få en del, så fylder de til.

De fylder ikke så meget på den ene led, men på den anden led kan de godt fylde meget, så hvis man har planer om at anskaffe sig en del af disse, så skal man gøre godt med plads til det.

More articles