Designmøbler og personlig stil

21 juli 2020 Athene Eriksen

Design og interiør – Gør din bolig til dit hjem

Siden 2010 har vi lagt hjerte og sjæl i at supplere danskerne, med designmøbler af højeste kvalitet. Vores møbler og interiør er udformet, i elegante og minimalistiske designs som pryder i ethvert hjem. De kan være det store blikfang eller den diskrete detalje, som bidrager til helhedsindtrykket. De gennemgående temaer i vores kollektioner er klassisk skønhed og funktionalitet, udført i upåklageligt håndværk.

Vores fag er som den moderne tidsalders kunst. Møbler har altid været en kilde til personligt udtryk og komfort i vore hjem, men i dag mere end nogensinde før. Det er her vi sætter vores personlige præg og udtrykker os fuldt ud. Derhjemme, hvor vi kan være helt os selv. Det synes vi er en smuk tanke og vi vil gerne bidrage til dit verdensbillede, ved at give dig en lille del af vore hjerter, igennem vores designs. 

Vores firma blev startet op på en forkærlighed for design, gode materialer og godt håndværk. Derfor er du altid sikret at modtage møbler og accessories af højeste kaliber, når du handler med os. Vi er siden 2010 vokset og er i dag stolte af at være anerkendte, som et af Skandinaviens førende interiørbrands. Dette er ikke en titel vi tager let på.

Derfor producerer vi fortsat vores varer i den samme kvalitet, med den samme finesse og samme nyskabende udgangspunkt , som da vi startede ud. Vi værdsætter vores kunder og derfor vil vi kun tilbyde jer det bedste. Dette gælder både når det kommer til råvarer og materialer, men også når det kommer til de mere funktionelle og moderigtige aspekter. Vi vil gerne hjælpe dig, med at gøre din bolig til dit hjem. 

Ønsker du at se et større udvalg af møbler, interiør og accessories til dit hjem? Så kan du med fordel gå ind på MøbelNord’s hjemmeside, hvor du vil kunne finde mere omkring dette: https://mobelnord.dk/collections/hubsch 

Flere Nyheder