Din cap skal også passe til dit hoved

29 June 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du kender måske de regler, der er angående studenterhuer, at der er “straf” til dem, som der skal bruge henholdsvis den største og den mindste hue.

For man skal jo have taget mål om ens hoved til huen, så man ved, at man ender med at få en, som der passer til en.

Sådan kan man ikke gøre det, når man skal have sig en cap/kasket, for her må man så selv tage mål til ens hoved og så gå efter den kasket, som der passer efter størrelsesbeskrivelserne og håbe, at den passer – specielt hvis man køber den online.

Dog er det ikke alle kasketter, som man kan få i forskellige størrelser, da nogle er onesize, og så må man håbe, at den er spændstig nok til at passe til en.

Det kan så være på mode at have en cap på, som enten er for stor eller for lille, men de fleste vil gerne have en, der passer.

Gå efter en cap, der passer på toppen af hovedet

Endvidere skal nogle kasketter måske helt ned om ørene, mens andre bare lige skal sidde løst på toppen af hovedet, men selv her skal man helst have en cap, der passer til en.

De mest velkendte kasketter er nogle, som man kan justere med en lukkemekanisme i nakken, så man kan rette den til, hvis nu man vokser med ens hoved.

Det er således også populært at vende sådan en kasket rundt, så man har den justerings- lukkemekanisme vendt foran, så man kan have en tot hår ud denne det hul.

I nakken kan man så have en hestehale ud gennem nævnte hul, når man har kasketten på almindeligt, hvilket også er med til at holde kasketten på plads, hvis det nu skulle blæse lidt.

Kan man trække kasketten mere ned over hovedet, så kan man gøre det, og skulle den være for stor, så kan man måske fylde den op med noget stof eller avispapir, så den passer bedre.

More articles