Disse ting kan du få udskiftet på din iPhone

18 April 2022 Steffen Petersen
image

editorial

De fleste iPhone brugere har på det ene eller andet tidspunkt oplevet, at deres telefon skal sendes til reparation. Derfor kan det være rart, hvis man er iPhone bruger, at vide hvilke dele man kan få repareret, eller selv bestille dele hjem til, så man kan reparere dem. I dette indlæg kommer vi ind på netop dette.

jagtudstyr

Du kan udskifte en iPhone skærm, når den er i stykker

En ødelagt iPhone-skærm kan være en frustrerende oplevelse. Ikke alene er det grimt, men det kan også forstyrre telefonens touchscreen-følsomhed. Heldigvis er det muligt at udskifte en ødelagt iPhone-skærm. Det lyder måske som en skræmmende opgave, men der findes adskillige instruktionsvideoer og artikler på nettet, som kan hjælpe dig igennem processen trin for trin.

I de fleste tilfælde skal du blot bruge en skruetrækker og en erstatningsskærm, som du kan købe i en elektronikforretning eller online. Med lidt tålmodighed og indsats kan du få din iPhone til at se så god som ny ud på ingen tid.

Få nyt batteri i din iPhone, hvis den løber hurtigt tør for strøm

Som enhver iPhone-bruger ved, er et batteri, der er ved at dø, en af de mest frustrerende ting, der kan ske. Det gør det ikke kun svært at holde forbindelsen, men det reducerer også telefonens generelle ydeevne dramatisk. Heldigvis er der en nem løsning: få udskiftet dit batteri. Udskiftning af batteriet er en forholdsvis enkel proces, og det kan ofte gøres hurtigt og billigt.

I de fleste tilfælde vil et nyt batteri have samme kapacitet som det originale, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at miste strøm. Og det bedste af det hele er, at udskiftning af batteriet er en god måde at forlænge levetiden på din iPhone på. Så hvis du har problemer med dit batteri, skal du ikke tøve med at få det udskiftet.

More articles