Emaljelak til badekar – en halv løsning

21 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er emaljen på indersiden af dit gamle badekar gået hen og blevet så slidt at den ikke længere stråler uanset hvor ofte du polerer det? Så er det på tide at få skiftet emaljen ud med en ny en af slagsen.

Kan jeg selv påføre emaljelak til badekar?

Det kan faktisk godt lade sig gøre selv at renovere emaljen på badekarrets inderside med emaljelak til badekar. Emaljelak til badekar kan købes i små dåser til få penge, og du kan selv påføre den ved hjælp af en pensel.

Reparation af emalje med emaljelak til badekar er dog at karakterisere som en lappeløsning, og kan ikke anbefales hvis du ønsker et smukt, ensartet, og frem for alt holdbart resultat. Et sådant kræver nemlig et grundigt stykke forberedende arbejde, det rette rutinerede håndelag, og professionelt udstyr.

En grundig reemaljering er at sammenligne med en ditto autolakering. Lige som du aldrig ville kaste dig ud i en autolakering på egen hånd bør du ikke selv forsøge dig med renovering af badekar. Her bør du få en dygtig professionel badekarsmaler med erfaring og ekspertise på banen.

På den måde er du garanteret det smukkeste og mest holdbare resultat i form af et skinnende badekar med en stærk og ensartet emalje. Og dette vil du få meget mere glæde af.

Hvem kan hjælpe med reemaljering af mit gamle badekar?

Hvis du bor i hovedstadsområdet, for eksempel i København eller på Frederiksberg, hedder din nærmeste badekarsmaler Emaljespecialisten.

Emaljespecialisten har igennem mange år hjulpet glade og tilfredse kunder over hele Storkøbenhavn, og kan med sikkerhed også hjælpe dig med at få dit gamle badekar til at stråle på ny. På blot fire timer kan Emaljespecialisten gennemføre en grundig og effektiv renovering af badekar ved reemaljering.

Du kan læse mere, og kontakte Emaljespecialisten direkte via hjemmesiden https://www.emaljespecialisten.dk/emaljelak-til-badekar/ 

More articles