En dialog om rengøring af dit tøj på Østerbro

31 May 2021 Anders Lundtang Hansen
En dialog om rengøring af dit tøj på Østerbro

Er det mon tid til skindrens?

Lidt om rensning af tøj generelt

Man er godt nok begyndt at have så mange remedier til hjemmet, at man kan vaske og rense det meste af tøjet selv, men man har tit så travlt i det daglige, at det ikke lige er noget, man får gjort.

Tidligere havde man ikke andre muligheder for at gøre tøjet rent, end at man måtte gøre det selv, og det var kun eliten, som der havde råd til at tage på renseri med tøjet.

Derfor kan det stadig i nogle personers ører lyde lidt luksusagtigt, at man tager på et renseri, selvom praktisk talt alle har råd til at gøre det nu om dage.

Er man for doven til at få renset tøjet derhjemme på samme måde, som at man ansætter folk til at gøre rent hjemme hos en selv?

Nej, det handler jo om, at man ved, at andre personer og instanser er bedre til at udføre arbejdet, end hvad man selv er, så man udliciterer opgaverne til dem.

Tøjet opnår den perfekte og ønskede stand på dette renseri på Østerbro

Man kan have meget tøj, som det er blevet tid til, at man skal have renset, eller man kommer ned med en hel bunke tøj, der skal renses forskelligt eller på samme måde såsom med skjorter.

Der kan være kommet en grim plet på ens bedste trøje, som man gerne vil have renset, som renseriet så også kan tage sig af, som man ikke kan gøre selv derhjemme.

Derfor fortæller man renserimanden, hvad man ønsker, at der skal gøres ved tøjet, og så tager vedkommende sig af det efter tekstil og ønsker.

Man kan måske ikke udføre mirakler, men det er trods alt bedre, end hvad man selv ville kunne udrette derhjemme i forsøget på at gøre tøjet rent.

More articles