Et konsulentfirma med levering til de store

25 April 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man skal som bekendt kravle, før man kan gå, og det er sjældent, at man lykkes med at skabe en succes i første forsøg. Den slags kræver ganske enkelt øvelse, førend man kan være så god, at der er andre, der tager ved lære af det, som man selv gør, og henter tips fra en.

Som firma kan det ret specifikt handle om, at man skal finde nogle gode samarbejdspartnere, men disse potentielle partnere skal jo lige snuse til en først for at se, om det kan være smart aftale, man indgår her – specielt hvis det er sådan en, hvor man er eksklusive partnere.

Dette kan kræve mange møder, nogle mindre aftaler, frokoster og mere til, før man skriver under på, at man indgår i et partnerskab.

Således er der faktisk nogle virksomheder, som der lever af, at de kan finde ud af at samarbejde med andre, og så er det vigtigt, at de kan levere varen hver gang.

Konsulentfirma, SAP

Konsulentfirmaet giver til de store spillere

Et endnu mere konkret eksempel kan være, at man er et konsulentfirma, der tilbyder en projektleder sap med videre til firmaer; og her starter man nok med at levere til de mindre firmaer.

De er næppe heller selv så veletablerede, så man tør mere tage en chance, for man er heller ikke så velkendt en spiller på markedet, at man kan få ødelagt ens gode omdømme, når det ikke er så udbredt endnu.

Men de store spillere har måske allerede nogle, som de får projektledere og andre fra, så hvis man pludselig dukker op ud af det blå og siger, at det kan man også klare, så er man nok lidt skeptisk som et stort firma.

Så hvis man er sådan et stort firma, så skal man se på, om konsulentfirmaet allerede har leveret til nogle af de velkendte kunder, for så kan man nok godt satse på dem også.

More articles