Få assistance til VVS-arbejde i Halsnæs

11 September 2020 Astrid Pedersen

Skal badeværelset bygges om, og skal der i den forbindelse trækkes nye rør til afløb eller sanitet? Så skal du have fået på en autoriseret VVS installatør. Du må nemlig ikke selv gå i gang med at ændre på bygningens faste VVS installationer, her under de rør som leder drikkevand og spildevand. Og derfor skal der en professionel fagperson på banen.

Hvor får jeg hjælp til VVS i Halsnæs?

Hvis du er bosiddende i området omkring Halsnæs, Hundested, Frederikssund eller andetsteds i det nordsjællandske kan du altid ringe til West Entreprise ApS hvis du har brug for hjælp i forbindelse med dine VVS installationer.

West Entreprise ApS har igennem mange år hjulpet talrige bolig ejere med VVS delen af renovering, tilbygning og ombygning. Du kan således trygt regne med at West Entreprise ApS løser dine VVS opgaver med grundighed og garanti for et tidssvarende og fremtids sikret resultat. Dette betyder at du kan have glæde af dine VVS installationer i mange år når du lader West Entreprise ApS forestå VVS opgaverne.

Hvem er West Entreprise ApS?

West Entreprise ApS er din VVS mand i Halsnæs. West Entreprise ApS har eksisteret siden 1999 og har gennem de seneste godt tyve år opereret som autoriseret VVS installatør i Nordsjælland.

Palle West, som er stifter og ejer af West Entreprise ApS, kommer fra en familie af VVSere og har således fået faget ind med modermælken. Dette er også årsagen til Palle Wests ildhu og passion for sit arbejde hvilket smitter positivt af på de opnåede resultater. West Entreprise ApS er medlem af TEKNIQ som er VVSernes branche forening, og som stiller garanti for kvaliteten af det udførte VVS arbejde.

Hvis du ønsker et tilbud på en modernisering af dit badeværelse eller en renovering af dit køkken kan du altid kontakte West Entreprise ApS via hjemmesiden westentreprise.dk

More articles