Få bedre råd til en ny bil med et online billån

27 June 2019 Astrid Pedersen

editorial

Skal bilparken derhjemme fornys, udvides eller måske helt skiftes ud, er der en vis ræson i at begynde forfra med en helt ny bil. Især hvis du er træt af efterhånden at tilbringe mere tid i lånebiler end i din egen bil, fordi denne så ofte er på værksted. Og hvis du ønsker en bedre brændstof økonomi, skal du vælge en bil af nyere dato, som ikke sluger benzin eller diesel som en anden svamp.

Det er et velkendt faktum, at en slidt motor i en gammel bil mister en stor del af sin energi effektivitet med årene, hvilket medfører, at bilens udnyttelse af det tilførte brændstof forringes. Dette vil du tydeligt kunne mærke i budgettet – og af samme grund vil en ny bil hurtigt kunne tjene en stor del af sin værdi hjem, alene i besparelser på benzin eller diesel.

Dertil kommer, at de grønne afgifter ikke vil være nær så høje på en ny bil som på en bil med mange år og kilometer på bagsmækken. Og bor du i en af de større danske byer, kan du også regne med, at din parkerings licens bliver billigere.

Hvordan får jeg råd til en ny bil?

Det er dog de færreste, som har råd til at lægge hele kontant beløbet for en ny bil på bordet. Især ikke i Danmark, hvor skatter og afgifter sender priserne på nye biler på himmelflugt. Derfor vælger langt de fleste bilkøbere at optage et såkaldt bil lån, som kan opnås på mere fordelagtige vilkår end et almindelige forbrugslån. Dette skyldes, at långiver har pant i bilen – lidt ligesom når du låner penge til at købe hus eller lejlighed.

Hos Ikano Bank, kan du nemt og hurtigt ansøge om et online bil lån uden krav om udbetaling. Du kan læse mere om Ikano Bank Bil lån på https://ikanobank.dk/laan/billaan 

More articles