Få de bedste medarbejdere gennem et vikarbureau

10 May 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal din medarbejderstab udvides på midlertidig eller permanent basis? Så bør du overveje at alliere dig med en vikarbureau.

Hvad er et vikarbureau?

Et vikarbureau er en privat virksomhed som har specialiseret sig inden for udvælgelse og rekruttering af kandidater til jobs inden for bestemte brancher. Nogle vikarbureauer beskæftiger sig således med at finde vikarer til eksempelvis byggebranchen, hvor virksomheder af og til har behov for midlertidige medarbejdere inden for håndværkerfagene.

Du kan som regel også finde ufaglærte arbejdere til jobs på lager eller i industrien, eller til dine byggeprojekter. Og du vil både kunne finde vikarer til kortere og længere ansættelser – der er ingen begrænsning på varigheden af de enkelte vikariater.

vikarbureau

Hvilke typer medarbejdere får jeg gennem et vikarbureau?

Når du lader et vikarbureau udvælge de potentielle ansøgere til dine vikariater kan du være helt sikker på at du får top motiverede medarbejdere med de menneskelige og faglige kvalifikationer på plads. Et vikarbureau vil nemlig altid lægge sig ekstra i selen for at finde det rette match til netop din virksomhed og de arbejdsopgaver som skal løses i forbindelse med det pågældende vikariat.

Vikarbureauer er eksperter inden for udvælgelse, og sørger samtidig for løbende at screene emnerne i den search and select database som danner grundlag for rekruttering. Det betyder at du altid er garanteret veluddannede og erfarne vikarer som er klar til at indtræde i den ønskede rolle, og som er helt indstillet på at arbejde under vikar betingelser. Og skulle du få lyst til at forlænge kontrakten eller tilbyde en fast ansættelse til din nye vikar kan der helt sikkert udarbejdes en aftale.

Hvor kan jeg finde et godt vikarbureau?

Leder du efter håndværkere, autoriserede fagfolk eller måske ufaglærte medarbejdere eller special arbejdere til vikariater? Så kan du med fordel kontakte DK Vikarservice ApS – læs mere på https://dkvikarservice.dk/.

More articles