Få den bedste røntgenundersøgelse i København

30 November 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når du kommer til skade, og der ikke ligefrem er tale om et åbent ben eller kranie brud, vil du højst sandsynligt opsøge din praktiserende læge – især hvis det tilskadekomne område begynder at hæve og blive misfarvet, eller smerterne og ømheden ikke fortager sig.

Der kan for eksempel være tale om en forstuvning, et mindre brud på knoglen, eller en skade på et af ligamenterne. Du kan have skadet din menisk i knæet, forrevet et ledbånd i din skulder, eller beskadiget din akilles sene. Lægen vil kunne konstatere, at der er sket en skade, ved at betragte de ydre objektive tegn så som hævelse, misfarvning, eller ømhed ved berøring. Men det er ikke altid, at man udefra kan se, hvori skaden præcist betsår. Til dette formål skal du bruge en røntgen eller ultralyds undersøgelse.

Hvor får jeg en røntgen eller ultralyds undersøgelse i København?

Din læge vil således udskrive en henvisning til en røntgen klinik, som kan forestå de nødvendige undersøgelser. Er du bosiddende i Region Hovedstaden, har du frit valg på alle hylder, når det gælder røntgen klinikker i København.

Ønsker du en røntgen klinik, som er nem at komme til, og som nærmest ingen ventetid har, kan du med fordel vælge Røntgenklinikken Nørrevold. Hos Røntgenklinikken Nørrevold finder du udelukkende dygtigt og veluddannet personale med speciale inden for radiologi, det vil sige røntgen eller ultralyds undersøgelser.

Derudover råder klinikken over det nyeste og mest moderne udstyr inden for røntgen og ultralyds undersøgelse, og de ansatte læger, sygeplejersker og radiologer modtager løbende efteruddannelse i form af kurser for at holde sig opdateret på anvendelse af dette. Du vil tilmed kunne komme til nærmest med det samme. Skal du blot have foretaget en enkeltstående røntgen eller ultralyds undersøgelse, kan du som regel komme til allerede samme dag.

Læs mere på https://www.noerrevold.dk/ 

 

More articles