Få det flotteste smil med Invisalign

23 December 2020 Astrid Pedersen

Tænderne flytter sig hele livet. Derfor kan du for eksempel opleve at det mellemrum mellem fortænderne som plagede dig i din ungdom forsvinder med alderen.

Dette er jo i sig selv vældig positivt. Desværre betyder tændernes mobilitet også at de hurtigt kan komme til at sidde skævt. Der sker ofte det at ganen snævres ind så der bliver mindre plads til tænderne. Så vil de begynde at skubbe til hinanden og dermed blive vinde og skæve. En skæv tandstilling er ikke udelukkende et visuelt og kosmetisk problem. Du kan også udvikle et skævt bid hvilket kan medføre slitage og skader på dine tænder samt spændinger i kæben og der af følgende hovedpine.

Derfor er det en god idé at overveje tandretning – også selv om du er ude over teenager årene. Tandretning er nemlig ikke kun for børn. I 2021 kan du sagtens opnå flotte resultater af tandretning – og så foregår den med langt mere behagelige metoder end før hen.

Hvordan kan jeg få rettet mine tænder som voksen?

Måske frygter du atter at skulle være tvangsindlagt til ”togskinner”, det vil sige metal tandbøjle som sidder fast monteret på tænderne. Denne type bøjle blev hyppigt anvendt i forbindelse med tandretning før i tiden, især til børn. Du husker den måske fra din skoletid og har intet ønske om at gentage den historie.

Men du kan være ganske rolig. Moderne teknologi har muliggjort tandretning med usynlige tandskinner som er en del mere komfortable end de gammeldags tandbøjler. Invisalign tandskinner er fremstillet i hård transparent plast og passer perfekt til dine tænder, du kan tage skinnerne ud når du skal børste tænder eller spise. Og så er der ingen der kan se at du er i færd med at få rettet dine tænder.

Du kan altid kontakte tandklinikken You Smile I Smile for en gratis konsultation på yousmileismile.dk

More articles