Få elektriker hjælp til din renovering

06 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du kommet i besiddelse af et rigtigt håndværkertilbud, og skal det sættes flot i stand? Så får du brug for hjælp fra en elektriker.

Lad din elektriker opgradere dine elektriske systemer

Især boliger af ældre dato vil typisk være udrustet med elektriske installationer som i bedste fald er uddaterede, i værste fald kan være direkte farlige.

Gamle installationer vil som oftest ikke være 100% gearede til at kunne håndtere belastningen fra diverse hvidevarer og husholdnings apparater samt andre former for forbruger elektronik. Derfor er det en god idé at få skiftet eksempelvis gamle stof ledninger ud med nye og mere sikre af slagsen.

I samme anledning kan du vælge at lade sikringsskabet opgradere til et oderne hfi relæ, og få oprettet flere grupper. Og hvis du ønsker 100% fremtidssikrede installationer kan du vælge at samle el, data, tele, alarm og lignende i ét integreret system.

Til dette formål skal du bruge en autoriseret elektriker eller el installatør. Det er nemlig strengt forbudt for dig som lægperson at rode med disse installationer. Og du kan med fordel vælge en elektriker tæt på din bopæl.

Få kompetent hjælp fra elektriker i Horsens

Hvis du har bopæl i Horsens eller nærmeste omegn hedder dit lokale elektriker firma Egebjerg EL. Hos Egebjerg EL kan du få hjælp til alt hvad der vedrører elektriker arbejde i din bolig. Egebjerg EL A/S har til huse på Egebjergvej i Horsens hvor du, foruden selve elektriker firmaet, finder en butik hvor du kan købe alt hvad du skal bruge inden for elektriske artikler til hjemmet.

Du kan altid svinge forbi butikken og få en snak med en af de dygtige elektrikere eller installatører hos Egebjerg EL omkring dine behov for elektriker hjælp i din bolig. Du kan også få yderligere information omkring Egebjerg ELs produkter og ydelser på hjemmesiden egebjerg-el.dk – klik ind og læs mere.

More articles