Få flotte bisser med Invisalign

20 April 2021 Astrid Pedersen

Vore tænder flytter sig hele livet igennem. Det er således ikke unormalt, at du oplever udvikling af skæve tænder med alderen.

Af samme grund kan du sagtens få foretaget tandretning selv om du er ude over teenager årene. Og hvis du ikke har lyst til at slås med de samme problemer du dengang havde med din tandbøjle kan du vælge den moderne version som kaldes Invisalign.

Hvad er fordelen ved at få rettet tænder med Invisalign?

Der er mange fordele ved at vælge Invisalign når du skal have rettet op på det skæve smil. Invisalign er et alternativ til de klassiske “togskinner”. Det betyder at du med Invisalign slipper for en fast monteret tandbøjle i metal som både er kosmetisk generende og kan medføre en dårlig mund hygiejne.

En fast bøjle vil fungere som opsamlings sted for diverse madrester hvilket ikke er særligt lækkert og samtidig øger risikoen for tandkøds betændelse og huller i tænderne. Et Invisalign system til tandretning består af tynde plast skinner som er 100% transparente og er formstøbt til at passe til netop dine tænder.

Du vil således kunne være iført dine Invisalign skinner uden at der er nogen som kan se at du er i færd med et tandretning forløb. Når du skal spise, kan du tage dine Invisalign skinner ud – og det samme gælder når du skal børste tænder.

På den måde kan du komme grundigt i bund med din tandbørstning og løber således ikke samme risiko for diverse dårligdomme som du gør med en almindelig tandbøjle. Og så er en Invisalign skinne bare lettere og mere behagelig end en fast monteret bøjle.

Hvor kan jeg få rettet tænder med Invisalign i Søborg?

Hos Tandlægerne Søborg kan du få hjælp til retning af tænder ved hjælp af Invisalign. Læs mere om Invisalign på tandlaegernesoeborg.dk.

More articles