Få gode tips til gulvpleje

27 August 2020 Anne-Mette Hansen

Trægulv er noget, de fleste er sarte omkring. Hvordan skal det vaskes? Skal det plejes med et specielt produkt? Kan jeg selv gøre det? Hvad hvis gulvet har fået en plet eller en ridse? Gulvpleje kan give anledning til mange spørgsmål.

Læs med her i artiklen, og få svar på nogle af dem. Du får også gode tips til selv at pleje dit gulv. 

Tips til gør det selv gulvpleje 

Når du har eget hus eller lejlighed, kan du have lyst til at gøre tingene selv. Og der er faktisk mange projekter i hjemmet, som du selv kan gå i krig med. Et af dem er gulvpleje. 

Gulvpleje er mange ting. For det første, så kommer det an på, hvilket gulv du har, hvordan det skal plejes og hvor ofte. 

Dit trægulv skal naturligvis vaskes grundigt og med et godt rengøringsmiddel, der er beregnet til netop trægulv. På den måde sikrer du at bevare gulvets flotte look i længst mulig tid.

Hvis dit trægulv har fået små ridser, kan du i mange tilfælde fjerne dem let ved at putte lidt sæbevand på gulvet. Idét træet er et naturligt materiale, kan det udvide og trække sig sammen.

Er dit gulv en hel del år gammelt, kan det have mistet sit flotte udseende. Men det betyder ikke nødvendigvis, at du skal udskifte gulvet. En flot gulvbehandling med lak, olie eller lud kan gøre gulvet som nyt igen. 

Har du brug for effektiv gulvpleje i Sydsjælland? 

Det at pleje dit gulv og rengøre det er nem at gøre selv. Men hvis gulvet skal have en større behandling, kan det være en god idé at hyre professionelle til opgaven.

Firmaet Harpixgulv tilbyder effektiv behandling af både nye gulve og efterbehandling af gamle gulve. De hjælper dig med at finde ud af, hvilken type gulvbehandling der er den bedste pleje til netop dit gulv. 

Læs mere på deres hjemmeside, og få et godt tilbud på effektiv gulvbehandling og gulvpleje i Sydsjælland.

More articles