Få hænderne i et af de flotte sildebensborde

15 June 2021 Camilla Skøtt

Går du op i boligindretning, så ved du, at sildebensbordet er et af de mest populære møbler i øjeblikket. Plankebord go home – sildebensbordet er den nye favorit.

Men men men… som det er med de fleste ting, der er populære, så koster et sildebensbord forholdsvis mange penge. Særligt hvis man gerne vil have fat i et af de mere unikke af slagsen. Et af dem der er produceret i Danmark af en dansk møbelsnedker.

Og hvem vil ikke gerne det?

Vi har gravet og gravet og gjort vores research, og faktisk har vi fundet frem til et sted, hvor du kan få fingrene i et flot og elegant sildebensbord, uden at blive ruineret. Og ja – det er produceret i Danmark, og ja – det er danske møbelsnedkere, der står bag håndværket.

Nysgerrig?

Så kig med her: https://fynsksnedkeri.dk/collections/sildebensborde

Enkel elegance – også til kontoret

Med et sildebensbord får du en snert af luksuriøs elegance ind i hjemmet, og det passer perfekt til den skandinaviske bolig, hvor mange rå løsninger også indgår. Det elegante sildebensbord bliver nemlig ekstra flot, hvis det for eksempel står på et råt betongulv.

Men det fedeste – en af de ting vi faldt for på denne side – er, at det ikke kun er spise- og sofaborde, der kan fås med det flotte sildebensmønster. Det er også hæve sænke-borde. Og hvis der er noget, der som udgangspunkt ikke er flot, så er det et hæve-sænke bord, men coronanedlukningen fik gjort det tydeligt, at det er vigtigt at sidde godt, når man arbejder – også derhjemme.

Har du et hjemmekontor, der trænger til en opdatering? Eller vil du bare gerne sidde ved et exceptionelt flot bord, når du arbejder ved computeren? Så skal du altså tage et kig på hæve-sænke bordene med sildebensmønster. Men pas på… det er let at blive forelsket, og så er der ingen vej tilbage.

More articles