Få sunde og velsmagende bananpandekager

14 March 2019 Søren Black

editorial

Opskrifter på det sunde alternativ til sukker

Pandekager er den lækre spise, som næsten alle i din familie sætter stor pris på. Du kender sikkert både pandekager med is eller pandekager med oksekød. Men faktisk er det også muligt at få pandekager med frugt. Bananpandekager kombinerer det lækre fra pandekagen og det sunde og velsmagende fra bananen. Den store fordel ved denne type pandekager er nemlig, at du med bananerne kan erstatte det usunde sukker. Du får altså et lækkert måltid, der stadig er sødt, uden at du behøver at få dårlig samvittighed af den grund. Bananpandekager kan med fordel spises året rundt. Du kan for eksempel nyde dem om sommeren med græsk yoghurt og friske bær, mens du om vinteren kan servere dem med æbler og masser af nødder. Bananpandekager er også særdeles velegnede til morgenmaden, hvor de med fordel kan nydes med en klat skyr og et stykke frisk frugt. Endelig er pandekagerne også geniale til at putte med i madpakken. Kom godt i gang med at bage dine bananpandekager med opskrifterne fra Alletiders Kogebog.

Et lækkert og sundt alternativ

Hos Alletiders Kogebog finder du en god håndfuld opskrifter på bananpandekager. De kan for eksempel laves med kakao, eller med havregryn, og endelig kan du også lave dem uden hvedemel. Men uanset hvilken en af opskrifterne du vælger, så er bananpandekager ikke bare ustyrlig lækre, de er også et virkelig sundt alternativ til de pandekager, som typisk er fyldt med sukker.

Benyt kogebogen, der aldrig bliver væk

Bananpandekager kan sagtens variere i forhold til smag og tykkelse. Det afhænger fuldstændig af, hvilken opskrift fra Alletiders Kogebog, du benytter. I denne online kogebog finder du nemlig et kæmpe udvalg af dine yndlingspandekager. Dette er opskriftsbogen, der aldrig bliver væk, da du altid har den lige på det digitale medie, som du benytter mest.

More articles