Fadølsanlægget skal måske suppleres med noget andet nogle gange

19 July 2021 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Med overskriften her tænker vi ikke så meget på, om du skal have et fadølsanlæg mere fra torstein.dk/fadolsanlaeg-78, eller at du måske er ude i at holde havefest, og så bliver der brug for noget mad, grill-ingredienser og så videre til dette fadølsanlæg.

Man kan jo nemlig godt blive lidt sulten af al det øl, og det er trods alt godt at spise forud, at man skal besøge det fadølsanlæg et par gange, eller i det mindste mens man frekventerer det ofte, hvis man ved, at det bliver planen for dagen.

Nej, vi tænker sådan set mere på, at selvom en kold fadøl smager godt, og man føler, at man får slukket tørsten, så skal man huske at drikke noget andet ved siden af, og det er ikke kun for helbredets skyld og for at undgå komplet fuldskab – men især på de varme dage.

Fadølsanlæg – sammen med vand, iste eller sodavand for eksempel

Man har måske oplevet det på en festival eller til et større arrangement, hvor der var rigeligt med øl, at man kom til at bruge for lang tid ved sådan et fadølsanlæg, og pludselig var man ved siden af sig selv.

Det behøver nemlig ikke være fordi, at man fik for mange gode fadøl, men at man skal huske at have væske ind i kroppen, som der ikke er alkohol i.

Man oplever nemlig lidt for tit, at man bare kører på autopilot, når der er sådan et herligt fadølsanlæg ved ens side – specielt når det er gratis at tage en fadøl.

Men det er på sin plads, at man huske at få noget andet end øl ind, når man skal bruge dagen sammen med et fadølsanlæg.

Derfor kan man lade hver anden drik være et glas vand eller noget sodavand.

Det kan godt være, man så skal mange gange på toilettet, men det må man så tage med.

More articles