Find Danmarks skarpeste terrasse pris

08 September 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Skal du have bygget en terrasse i haven? Så kan det godt betale sig for dig at spendere lidt ekstra og få opført en lækker træterrasse.

Hvad koster en terrasse? En guide til terrasse priser

Det kan godt være svært at give et entydigt svar på spørgsmålet om hvad en terrasse koster. Dette kommer selvsagt meget an på kvaliteten af bygge materialerne, og om der er en håndværker som skal have løn for at bygge terrassen.

Hvis du går ned i dit lokale byggemarked og køber terrassebrædder samt øvrige materialer og værktøj, og selv kaster dig ud i at bygge din egen træterrasse, vil du givetvis kunne slippe temmelig billigt om ved projektet. Du kommer dog næppe særligt langt med dette medmindre du selv er faglært tømrer.

En hjemmebygget træterrasse er for så vidt fin nok al den stund du blot ønsker et fladt trædæk på din græsplæne. Men ønsker du en træterrasse som måske er opført i niveauer eller udstyret med hel eller delvis overdækning kræver det en vis håndværksmæssig formåen.

Sådanne terrasser vil nemlig fordre et stærkt fundament og en solid og bæredygtig konstruktion. I hvert fald hvis terrassen skal kunne holde mere end en enkelt sæson, og i øvrigt leve op til diverse sikkerhedsmæssige krav og standarder.

Derfor bør du alliere dig med en faglært håndværker som kan give dig et fornuftigt tilbud på en lækker træterrasse. Du kan for eksempel med stor fordel kontakte Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS.

Tømrermester Andreas la Cour har igennem mere end et årti udelukkende beskæftiget sig med at designe og konstruere smukke og unikke træterrasser til kræsne boligejere. Med en træterrasse fra Andreas la Cours hånd kan du være sikker på at du foretager en solid investering i din ejendom. Klik ind på kun-terrasser.dk og se de smukkeste træterrasser i Danmark.

More articles