Find de bedste brugte biler af nyere dato online

18 July 2019 Astrid Pedersen

editorial

Skal familiens bilpark udvides – eller er den gamle bil stået af for bestandigt? Så er det værd at overveje, om ikke den nye bil skal være en brugt én af slagsen.

Hvorfor skal jeg købe en brugt bil?

Måske tænker du, at du ikke har lyst til at køre rundt i endnu en brugt bil. Det kan være, at du har dårlige erfaringer med at købe brugte biler – enten har de holdt i for kort tid, eller også har de været dyre i reparationer og vedligeholdelse. Men her skal du huske, at en brugt bil ikke nødvendigvis er en gammel slidt spand. Masser af såvel firmaer som privat personer sætter deres bil til salg inden for få år efter, at de har anskaffet den.

Især leasing firmaer, som gerne vil tilbyde deres kunder den nyeste model, kan finde på at sætte deres brugte biler på markedet. Og virksomheder, som er afhængige af, at deres medarbejdere har funktionelle biler, skifter også bilparken ud med jævne mellemrum. Du kan således sagtens finde en brugt bil, som ikke har særligt mange år eller kilometer på bagsmækken, og som samtidig er velholdt både indvendig og udvendig.

Fordele ved brugte biler

Den helt store fordel ved at købe brugt i stedet for nyt, når det handler om biler, er, at bilen allerede har smidt det meste af sin nyværdi. Dette betyder, at du kan få en brugt bil af nyere dato til en brøkdel af den pris, den forrige ejer har givet for den. Og samtidig følger der ofte ekstra udstyr med, som du ellers ville have skullet betale i dyre domme for, havde du købt bilen fra ny.

Du kan med fordel finde din nye, brugte bil online. På Biltorvet finder du annoncer for brugte biler fra autoriserede forhandlere over hele Danmark – se dem alle på https://www.biltorvet.dk/ 

More articles