Find de bedste kursuslokaler og konferencecenter i Sønderjylland

26 October 2019 Astrid Pedersen

editorial

Mange virksomheder samt private og offentlige institutioner vælger at afvikle kursus og konference aktivitet i omgivelser, som ligger langt fra medarbejderes, kursisters eller udefra kommende gæsters sædvanlige habitat. Dette kan være fornuftigt og givende af mange årsager.

For det første vil et kursus ophold på eksempelvis et hotel med indbygget konference centerbefordre en stærkere koncentration omkring indholdet og substansen – man er langt væk fra kontoret og hjemmet, og derfor fri for de daglige arbejds opgaver og hjemlige forpligtelser.

For det andet giver denne model dig en unik chance for at forkæle dine medarbejdere, hvilket styrker motivationen og øger fokus. Og for det tredje får du – såfremt dine deltagere kommer langvejs fra, eller dit kursus skal forløbe over flere dage – mulighed for at indlogere alle gæster i lækre værelser, så de ikke skal bekymre sig om transport til og fra kursus eller konference lokalerne.

Hvor finder jeg de bedste kursuslokaler i Sønderjylland?

Er du på udkig efter kursus og konference lokaler, som kan huse alle dine deltagere, og som samtidig indeholder moderne faciliteter? Har du et ønske om, at din kursus eller konference aktivitet skal afvikles i eller omkring Sønderborg – måske af hensyn til transport? Så kan du med fordel tjekke Sandbjerg Gods. Sandbjerg Gods er en af Danmarks historiske, kulturelle og arkitektoniske skatte, og er med sin beliggenhed i det naturskønne Sønderjylland måske et af de bedste bud på et konference center i det sydlige Danmark.

Når du vælger Sandbjerg Gods som din kursus ejendom, får du fordelen af både flotte, velbevarede bygninger, som giver et strejf af historiens vingesus, og så top moderne møde og konference lokaler med det nyeste teknologiske udstyr. Skal gæsterne overnatte, er der mulighed herfor i de nyindrettede hotel faciliteter, som tæller 105 sengepladser fordelt på 74 værelser.

Du kan få mere information på sandbjerg.dk/da

More articles