Find den bedste rundsav online

19 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Her om sommeren er vejret perfekt til at fikse diverse opgaver på huset. Og i den anledning bør du overveje at anskaffe en rundsav.

Hvad kan jeg bruge en rundsav til?

En elektrisk sav er rigtig god at have ved hånden hvis du bor i hus og gerne selv vil udføre praktisk arbejde i forbindelse med småreparationer og renovering.

Med en rundsav kan du hurtigt og præcist skære eller save i plader og andre emner. Du kan for eksempel save i møbel finer uden at dette bliver flosset i kanten, og du kan save diverse plader – eksempelvis bordplader i dit køkken – til så de kommer til at passe perfekt. Til disse formål er en rundsav både mere brugervenlig og en del mere effektiv end en stiksav.

Der ud over får du med en avanceret og moderne rundsav teknologiske fordele så som konstantelektronik, som sikrer at den faste eller valgte hastighed holdes konstant, og startstrømsbegrænsning, som giver en blød opstart af saven. På den måde kan du lettere påbegynde dit arbejde uden at det stikker af.

Du vil med avanceret regulerings elektronik kunne justere savens omdrejnings hastig alt efter hvilket materiale du skal save i – og med justerbar savedybde kan du for eksempel save en plade over uden at ødelægge bordet nedenunder. Visse rundsave kommer oven i købet med mulighed for montering af støvsuger, og mange rundsave er forsynet med en såkaldt linjelaser, som lægger en laserstråle præcist ud på savelinjen.

Hvilken rundsav skal jeg vælge?

Dit valg af rundsav bør bero på dine behov. Skal du bare bruge din rundsav i ny og næ, eller i forbindelse med din snedker hobby, kan du godt vælge en lettere model. Men skal rundsaven ofte i anvendelse, og skal du bruge din rundsav til at skære i kraftige bygge materialer, bør du vælge en mere kraftig model. Køb rundsav på 10-4.dk

More articles