Find den bedste silver shampoo guide online

04 maj 2020 Astrid Pedersen
Find den bedste silver shampoo guide online

Er dit får så smukke, askeblonde hår gået hen og blevet gulligt hen over sommeren som følge af udsættelse for salt og klorvand samt solens ubarmhjertige stråler? Så kan du med fordel rette op på din hårfarve med en silver shampoo.

Hvad er silver shampoo?

Silver shampoo er en særlig form for shampoo, som indeholder blå eller lilla pigmenter. Formålet med silver shampoo er at dæmpe det gullige eller orange skær, som nemt kan opstå i lyst, hvidt eller gråt hår. De blålilla pigmenter går ind og neutraliserer de varme farver, så håret får en smukkere og mere kølig tone.

Hvorfor skal jeg bruge silver shampoo?

Der er mange situationer hvor anvendelse af silver shampoo er på sin plads. Hvis du er naturligt gråhåret, er det oplagt at bruge silver shampoo. Med silver shampoo kan du tilføre dit hår en flot og vital glans, og samtidig modvirke gulnen af håret. Når du bruger silver shampoo, behøver du ikke at benytte dig af kemisk hårfarve nær så ofte som hvis du blot vaskede håret i almindelig shampoo. Og vælger du samtidig at bruge den tilhørende balsam, kan du forlænge virkningen af din silver shampoo.

Det samme gør sig gældende hvis du har fået farvet håret sølvgråt – en farve, som efterhånden har været trendy i et par år. I så tilfælde kan du pleje det kemisk blegede hår med den nærende silver shampoo, samtidig med at du bevare den flotte sølverne glans. Og er du meget lysblond, kan du forhindre det velkendte gule skær ved hjælp af silver shampoo, som vil gå ind og give din hårfarve en køligere nuance.

Hvor finder jeg den bedste guide til silver shampoo?

Hvis du leder efter en god silver shampoo, kan det godt betale sig først at læse eksperternes silver shampoo guide på hair-blog.dk

Flere Nyheder