Find den rette parkeringsløsning for dine p-pladser

25 oktober 2020
Silje Hansen

Der kan være flere årsager til at du lige nu undersøger dine muligheder for en parkeringsløsning for dine p-pladser. Det kan både være aktuelt, hvis du er en forening med flere boliger råder over p-pladser, som der er til rådighed for beboerne. Her er det måske ikke altid at beboerne kan få en parkering, fordi der er andre biler der holder parkeret, som ikke har noget med boligerne at gøre. Det samme gælder for dig, som har en butik, restaurant eller et kontordomicil, hvor der skal være parkeringspladser til rådighed for både kunder og medarbejdere, så det er let at komme til. 

Det kan både være frustrerende og dyrt i forhold til den tid den enkelte medarbejder skal bruge hver morgen på at finde en parkeringsplads, fordi der er andre der “låner” den p-plads, der er tilknyttet boligforeningen eller virksomheden selv.

Hvilke fordele er der ved at vælge en parkeringsløsning?

Hvis du overvejer en professionel parkeringsløsning for dine p-pladser, er der i dag flere muligheder at vælge imellem på markedet. Vi anbefaler derfor, at du undersøger dine muligheder samt overvejer, hvad du ønsker at sætte af regler for dine p-pladser. Det er nemlig sådan, at selvom du vælger en parkeringsløsning, kan du selv være med til at sætte rammerne og kravene for, hvilke regler der skal gælde for de p-pladser du råder over. 

Herudover kan du som udgangspunkt vælge om p-pladserne skal være styret af en digital app eller fysiske parkeringskort og gæstetilladelser. Det er oftest et temperamentsspørgsmål. 

Hvilket parkeringsservice skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilket parkeringsservice du skal vælge for dine p-pladser? Så kan vi varmt anbefale dig at vælge unopark.dk. Her får du en gratis parkeringsløsning, hvor der omkostningsfrit blive sat skilte og mærker op foran dine p-pladser med de regler du har dikteret. Desuden er det en danskejet virksomhed, der dækker over hele landet. 

Flere Nyheder