Find din nye hængekøje med stativ online

11 maj 2020 Astrid Pedersen

En hængekøje repræsenterer den ultimative afslapning og afstresning. Når du ligger i en hængekøje med fødderne i vejret og lader dig gynge af en let brise, er det umuligt ikke at få ro i sindet. Kan du samtidig kigge op på den blå himmel gennem de grønne trækroner, og lytte til fuglenes fløjt, er det umuligt ikke at slappe af og lade tankerne drive på langfart.

Det er ikke tilfældigt, at hængekøjer er allermest udbredt i de egne af verden hvor siesta er en fast del af den daglige rutine. Det er nærmest umuligt at lave noget som helst praktisk eller produktivt når man ligger i en hængekøjer og daser. Derfor vil en hængekøje altid udgøre den perfekte ramme om en afstressende middagslur, som du kan bruge til at lade op til resten af dagen. Og den gode nyhed er at du faktisk ikke har brug for store træer eller for så vidt egen have – for at kunne få glæde af en hængekøje.

Hængekøje med stativ – når du ikke har træer i haven

I mange grundejer foreninger er det ikke tilladt at have træer over en vis størrelse i haverne. Bor du i en sådan forening, har det måske afholdt dig fra at købe en hængekøje.

Men selv om træer udgør den klassiske monterings anordning for hængekøjer, kan det sagtens lade sig gøre at sætte en hængekøje op uden at være i besiddelse af et eller flere træer. Du kan blot anskaffe et stativ til din hængekøje. En hængekøje med stativ kan tilmed flyttes hvorhen i haven du vil, og er således langt mere fleksibel end en hængekøje ophængt mellem træer. Og bor du i lejlighed, kan du let flytte din hængekøje med stativ ned i gården.

Du kan finde billige hængerkøjer med stativ i den online shop på hængekøje.dk

Flere Nyheder