Find krystaller til meditation og healing online

05 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Mangler du forbundethed og balance i krop og sjæl? Så kan du med fordel prøve meditation ved hjælp af chakra krystaller.

De syv chakra krystaller

Krystaller er særdeles anvendte når det handler om healing og kan samtidig bruges til at finde svar på nogle af livets store spørgsmål.

En meget populær anvendelse for krystaller er i forbindelse med helende meditation. Her vil smukke krystaller i alle regnbuens farver blive placeret på de tilsvarende chakra.

Den menneskelige krop indeholder syv chakra som er særlige knudepunkter for den livs energi som gennemstrømmer legemet, også kaldet chi eller qi. De syv chakra er som følger: Rodchakra (Muladhara) som er placeret i bunden af rygsøjlen omkring halebenet, Sakral Chakra (Swadhisthana) som sidder placeret bag skambenet, Solar Plexus Chakra (Manipura) som sidder i den øvre del af maven i området ved mellemgulvet, Hjertechakra (Anahata), som er placeret midt i brystkassen, Hals Chakra (Vishuddha) som sidder ved struben, Det Tredje Øje Chakra (Ajna) som sidder midt i panden mellem øjnene, og Krone Chakra (Sahasrara) som sidder øverst på hovedet.

Hvert af disse chakra repræsenterer følelser og tanker som er med til at udgøre det hele menneske samt forskellige tilsvarende kropslige funktioner. Chakra udvikles på forskellige tidspunkter i løbet af livet. For at stimulere udviklingen og funktionen af hvert enkelt chakra, og samtidig lette energiens flow igennem kroppen, kan hjælpemidler så som krystaller anvendes i forbindelse med meditation.

Når du mediterer ved hjælp af krystaller skal krystaller svarende til de enkelte chakra placeres på de relevante steder på kroppen. Til Rodchakra hører for eksempel hæmatit, og farven er rød, hvor Solar Plexus Chakra har rav som sin særlige krystal og gul som sin farve.

Find chakra krystaller online

Hos Pilos Spirituelle Univers finder du hele sæt med samtlige chakra krystaller. Se det store udvalg af smukke slebne krystaller på https://pilos.dk/k/aegtekrystaller/.

More articles