De fleste på Sluseholmen har skiftet til LED

LED lys volume

Pærer er noget alle danskere på Suseholmen har i deres hjem, for det giver os lys til at kunne klare vores daglige gøremål, selvom at det er mørkt udenfor. Mange tager deres pærer for givet, og hvis en pærer springer køber de blot den første som de støder på i et supermarked, eller hvor de enkelte nu køber deres pærer.

Dette synes vi hos Sluseholmen-online.dk er synd, for der er mange fordele ved at investere i de rigtig LED pærer. Vi kan hurtigt kende forskel på en pærer som er blevet fremstillet hurtigt, ligesom at vi også kan kende en pærer som er blevet lavet med kvalitet for øje.

Video lånt af www.mrperfect.dk

Noget alle mennesker bør spørge sig selv om er om de har de rigtige pærer i deres hjem. En god pærer kan lyse dit rum meget mere op, hvilket faktisk kan gøre at du ikke behøver så mange pærer i dit eget hjem. En Lyset på en pærer spiller også en stor rolle, men dette vil vi komme ind på senere i artiklen.

Spar penge ved at skifte dine pærer ud med LED

Det første du bør være klar over er, at en god pærer kan være med til at spare dig penge. Når du har arbejdet hårdt for dine penge, er det selvfølgelig bedst hvis du selv får lov til at beholde dem nede i en pung.

Se Miljøstyrelsens guide om LED belysning HER

Sandheden er dog, at elregningen er en af de største og mest vedvarende udgifter danskerne har. Vi kan være sikker på at den kommer hver 3. måned, alt efter hvilken aftale du har med dit energiselskab.

En god pærer kan dog få denne regning til at falde betydeligt, for størstedelen af den el du betaler for, er på grund af at du skal have lys i dine pærer. Vi sælger pærer som er energioptimerende, og hos os kan du finde LED pærer, sparepærer og meget mere.

Vi har tidligere haft store kunder, som har købt pærer hos os, hvilket har medført at deres elregning er blevet meget mindre. Besparelser på over 5% er ikke unaturlige, hvis du i dag blot køber dine pærer det første sted du ser dem på tilbud.

Kvalitetspærer sparer meget besvær

Ved at købe kvalitet frem for kvantitet kommer du til at spare dig selv for utroligt meget besvær. En pærer der bare er blevet fremstillet hurtigt går i stykker forholdsvis nemt, ligesom at den også springer meget før tid.

Vores pærer er dog lavet af kvalitet, og vi kan derfor love dig at du får mange timers lys. Alle de pærer vi sælger vil tjene sig selv ved at gøre din elregning mindre.

Eftersom at pærerne også lever i længere tid, behøver du ikke at skulle rende ud for at købe en ny pærer hver 3. måned. I stedet kan du nøjes med at gøre det en gang om året – og hvis du husker at slukke lyset når det ikke er nødvendigt, kan du endda vente i længere tid.

Tag et kig på vores varesortiment – det koster dig ikke noget. Skulle du få brug for at snakke med vores kundeservice, kan du være sikker på at det er venlige mennesker der venter i den anden ende af røret.

Flere Nyheder