Flotte, frække og forførende strømpebukser – find dem online

01 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du er typen som ofte går i nederdel eller i kjole, til hverdag såvel som til fest, har du brug for et solidt lager af strømpebukser i høj kvalitet.

Hvilken type strømpebukser skal jeg vælge?

Valg af strømpebukser kommer i høj grad an på smag og behag – og så selvfølgelig lejlighed og anledning. Hvis du leder efter et par strømpebukser som skal supplere dit kontor outfit vil du nok ikke være tilbøjelig til at vælge den frække og forførende slags. Lacings, sløjfer, bånd og blonder går ikke særlig godt sammen med den neutrale arbejdsbeklædning. Her kan du med fordel vælge et par flotte sorte eller tan strømpebukser.

Til vinter perioden bør du vælge et par forholdsvis kraftige strømpebukser med et højt denier tal. Vil du gerne fremstå ekstra elegant kan du vælge strømpebukser med et diskret satin shine. Og ønsker du at tilføje en subtil flirt kan du vælge et par strømpebukser med en kunstig søm bagpå hvert ben. En sådan vækker mindelser om halvtredsernes silkestrømper, som var fastgjort med hofteholder, og understreger dine bens flotte facon.

Strømpebukser til fest og forførelse

Ønsker du der imod at skrue lidt op for charmen inden byturen kan du med fordel vælge et par strømpebukser i den frækkere ende af spektret. Du kan for eksempel iføre dig et par netstrømper, som sender deres eget tydelige signal.

Hos love-lingeri.dk kan du finde et stort og velassorteret udvalg af strømpebukser med sassy og sexy detaljer og i særdeles suggestive designs. Se for eksempel de utroligt flotte Crossed straps strømpebukser fra Music Legs, som vækker mindelser om korsetter eller corsager. Du kan også gå all in og vælge et par bundløse strømpebukser, som giver fuld adgang til alt det sjove hvis du er iført en kjole eller en nederdel.

Du kan finde dine nye strømpebukser på https://www.love-lingeri.dk/stromper-leggings/strompebukser 

More articles