Flotte og frække strømpebukser til hverdag og fest

19 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Går du ofte i nederdel eller kjole, og synes du der er lidt over the top at være iført hofteholder hver gang du skal i byen? Så kan du med fordel tjekke de nye smarte strømpebukser der findes på markedet.

Strømpebukser er ikke længere så usexede og anonyme som de plejede at være. Det kan faktisk sagtens lade sig gøre at finde både flotte, frække og forførende strømpebukser med mange fikse detaljer. Du kan for eksempel vælge et par strømpebukser med shine, som får dine ben til at synes lange, kurvede og smækre.

Sorte strømpebukser er kendt for at slanke, mens netstrømper sender deres helt eget tydelige signal. Og så findes der selvfølgelig strømpebukser med masser af forskellige mønstre og pikante finesser så som sløjfer, lacings eller snører.

Hvilken type strømpebukser skal jeg vælge?

Det er klart at ikke alle typer strømpebukser egner sig til hverdagen på kontoret. Er du i markedet efter hverdags strømpebukser kan du med fordel vælge en mere diskret model.

Disse behøver dog ikke at være kedelige. Der findes masser af hverdags strømpebukser med flotte detaljer, for eksempel blondemønstre eller lidt glimmer i kanten. Et par strømpebukser med en søm bagpå vækker mindelser om fordums silkestrømper og kan sagtens være ganske pikante. Således kan du godt være forførende og forfriskende i din hverdag på kontoret uden at være upassende.

Skal der sættes trumf på dit fest outfit er det dog bare om at give den hele armen. Du kan her sagtens gå amok i lacings, net og andre spændende effekter som tiltrækker opmærksomhed til dine flotte ben. Se for eksempel de lækre Lace Up leggings fra Leg Avenue, som med de frække lacings på skinneben og lår giver associationer til såvel korsetter som til fræk pakkeleg.

Find disse, og mange andre frække modeller, på love-lingeri.dk

More articles