Hav eksempler på slidt gulv til gulvafslibning i København

15 February 2021 Anders Lundtang Hansen

Du holder måske til som gulvafsliber i København eller udfører opgaver med at nedslibe gulve i hovedstaden i form af https://xn--gulvafslibning-kbenhavn-0mc.dk/ 

Måske er vores forslag ikke gældende til dette eksempel eller til dig målrettet, eller du kan have taget det til dig, siden vi skrev denne artikel, så linket er blevet rettet til efter vores anvisninger.

Men andre firmaer kan også tage ved lære af det, og det kan være et godt tip som kunde at give videre til andre firmaer, når man leder efter nogle, der skal udføre gulvafslibning for en i København eller andre stedet i vores land.

Man skal have eksempler på slidt gulv.

Det skal ikke være i fysisk forstand, at man har det liggende i firmaet, men når man er ude at udføre opgaver, så kan man lige tage nogle billeder og lidt film, som man kan bruge til at vise frem på ens hjemmeside, hvordan trægulve kan se ud, før de skal behandles, eller hvis de er misligholdt.

Man spørger selvfølgelig om lov og viser ikke adresser eller ansigter på casen. Man kan bare vise, det er i Kbh. for eksempel.

Gode eksempler på gulvafslibning i København

For mange firmaer sørger for at kunne vise frem, hvordan gulve kan komme til at se ud, efter de er blevet behandlet, og det er jo meget fint, selvom man stadig aldrig kan love en en til en-effekt, som man ser det på billederne, da ens egne gulve er unikke som alle andres på sin egen måde.

Men det kan jo også være godt for kunden at finde eksempler, der minder om deres eget gulv, hvor firmaet så kan give en cirka oversigt over, hvad der skal gøres ved gulvene såsom, om der skal slibes let net, gulvafslibes, eller man skal have fat i en omgang gulvafhøvling.

Som sagt kan det heller ikke være en garanti for, at det passer bestemt til ens gulv, men det kan være et godt pejlemærke for en som kunde eller kommende kunde.

More articles