HBO Nordic byder på masser af prisvindende serier

28 maj 2020 Emilie Jacobsen

Har du endnu ikke set de prisvindende serier fra HBO Nordic som Game of Thrones, Banshee og True Detective, er det en god ide for dig, at du tegner abonnement på streamingtjenesten. Om ikke andet så i en periode, til du har fået set serierne. For det er virkelig gode serier, som du både vil få en stor oplevelse ud af at se, men hvor det også vil være muligt for dig at forstå langt flere referencer i samfundet. I dag går stort set alle nemlig ud fra, at du har set dem, og du har helt sikkert prøvet, at du følte dig lidt uden for, hvis du ikke har endnu. 

Hvis du er bekymret for hbo pris, er det ikke værd at gøre det. Streamingtjenesten koster nemlig kun 99 kroner om måneden. Det er noget, som de fleste kan finde i deres budget. Faktisk har du mulighed for at få de første 14 dage gratis. Det giver dig tid til at komme i gang med at se de forskellige serier og dermed finde ud af, om det er noget for dig eller ej. 

Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvad der rører sig på streamingområdet generelt, er det en god ide for dig, at du følger med på bloggen techglad.dk. De skriver blandt andet meget om, hvordan du vælger den rigtige streamingtjeneste. Hvis du har haft HBO Nordic i noget tid, kan det for eksempel være rart for dig at vide, hvad du kan få ved at abonnere på en af de andre streamingtjenester i stedet. 

For eksempel har de en udførlig artikel, hvor de sammenligner HBO Nordic med Viaplay, Netflix og C More. En af de klare styrker ved HBO Nordic er selvfølgelig de mange gode serier, mens en af svaghederne blandt andet er, at der ikke er lige så mange film, som på de andre kanaler. 

Flere Nyheder