Hold din skønhed ved lige med lækker creme

28 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Der er få ting så forstyrrende for din skønhed som de irriterende rynker der opstår i huden med alderen. Rynker kan give ansigtet charme, og vidner ofte om et levet liv. Men der er også rynker som får os til at se ældre, trættere, eller mere vrisne ud end vi egentlig er. Og dem vil man gerne til livs – på den ene eller den anden måde.

Hvorfor får vi rynker?

Vi får alle sammen rynker i årenes løb. Hos nogle er de dog mere udtalte end andre.

Rynker opstår som følge af at mimikken i ansigtet bruges. De fleste af os føler os ganske godt tilpas med de såkaldte smilerynker som især optræder rundt om øjnene og i kinderne. Disse rynker er med til at gøre et ansigt levende. Men der er også rynker vi helst er foruden – for eksempel dem i panden.

Når vi rynker brynene sammen på grund af smerte, koncentration eller vrede kan der opstå det som kaldes en bekymringsrynke. Bekymringsrynken sidder lige midt mellem øjenbrynene, oven for næseryggen, og vil, såfremt den går hen og bliver permanent, få os til at fremstå konstant sure eller – ja, bekymrede.

Der ud over er der rynkerne i panden som kan få os til at se gamle ud. Og endelig er der tørhedsrynkerne i overhuden. Tørhedsrynker opstår fordi huden med alderen mister kollagen, og dermed sin evne til at holde på fugten.

Dette sker hurtigt hvis man udsætter huden for store mængder sol som nedbryder kollagen – og dermed kan man komme til at se gammel ud før tid.

Hvordan slipper jeg af med tørhedsrynker?

Nøglen til at genvinde hudens ungdommelige udseende er at bruge den rette rynkecreme. Med Vitacreme B12 tilfører du huden de næringsstoffer den skal bruge for at holde sig fugtmættet og dermed ikke danne rynker. Læs mere på vitacreme.dk

More articles