Hvad du skal bruge til din hjemmeside

13 October 2021 Steffen Petersen

editorial

Hvis du har en hjemmeside, så er der nogle ting, som du skal have fat i for at få en velfungerende hjemmeside. Hvis du ikke er kendt med alle de systemer og programmer, der eksisterer i dag, så kan du læse med her. I dette indlæg vil vi nemlig hjælpe dig godt på vej til, hvad du skal bruge til din hjemmeside. 

1. Domænenavn

Domænenavnet er helt essentielt for dig at få styr på, hvis du vil have en hjemmeside op og køre. Det er faktisk noget af det første, som du skal finde, før du kan gå i gang med din hjemmeside. Find på et unikt domænenavn og undersøg, om navnet allerede skulle være optaget. Du skal købe dit domænenavn, hvilket er ofte til en overskuelig pris. Du kan nedskrive lidt forskellige forslag på domænenavne og se, om der er forskel i priserne. 

2. Webhosting

Når du har fået styr på dit domænenavn, så kan det næste skidt være at finde et ordentligt web hosting tjeneste. Du skal have en webhosting-tjeneste, for uden en internetforbindelse er dit website stort set ubrugeligt. Der er mange hosting-tjenester, der tilbyder meget nem opsætning og installation for dem, der ikke ved, hvordan de selv skal gøre det. Webhosting er det, der hjælper med at drive websteder over hele verden. Du skal blot huske, at din webhosting fungerer korrekt, så den ikke kører et andet sted i verdenen. 

3. CMS-system

Når du har webhosting op og køre, så skal du i gang med at bygge din hjemmeside. Det kan godt være lidt af en udfordring, særligt hvis du ikke er teknisk eller kender til så mange programmer. Her kan vi anbefale, at du bruger WordPress. WordPress er et CMS-system, som er kendt af de fleste og er meget brugervenligt. På WordPress kan du bygge din helt egen hjemmeside, som du gerne vil have den. Så får du også lidt mere viden om, hvordan hjemmesider fungerer og hvordan de kan opbygges. 

More articles