Hvad gør man lige ved lugtgener under slamsugning?

23 November 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er nogle ting, som der bare ikke kan undgås i forbindelse med blandt andet arbejde, og når der sker sådan noget som slamsugning, så oplever man oftest, at der medfølger en harsk dunst, der dukker op til overfladen, når man pumper skidt og møg i den retning.

Hvis det sker kommunalt og offentligt, og man ved, at det kan komme til at lugte, så sker det tit, at man lægger nogle sedler i postkasserne og melder ud, at der i et bestemt tidsrum kan komme til at lugte.

For det er jo trods alt alt det skidt med videre, som der ligger i klokkerne, som det kan være, man ender med at pumpe op – også selvom man pumper i forbindelse med en oversvømmelse, og ikke fordi der er tale om en prop i ledningsnettet eller andet.

Før i tiden måtte man leve med den slags lugte på gaderne, hvorfor det nu er rart, at det befinder sig under os, så vi har god hygiejne – men hvad gør man så i den periode, hvor man må acceptere det.

image

Der er mere, man kan gøre ved lugtproblemer under slamsugning

Lad os sige, at et firma som https://www.slagelsekloakservice.dk/kloakarbejde/slamsugning er kommet ud for at udføre en omgang slamsugning.

De er nok vant til, at det kan komme til at lugte lidt, så det har de vænnet sig til løbende, og ellers kan man sætte et apparat for næsen, så det stinker mindre, og så trætter man vejret gennem munden.

Det er nok ikke mange almindelige mennesker, der har den slags, og det er svært at holde sig for næsten så længe.

Det bedste, man kan gøre, er at lukke vinduer og døre, så lugtene ikke kommer ind i ens hjem.

Hvis man ikke kan holde det ud så længe, som det står på, så kan man tage på en længere skovtur eller ud at besøge nogle, der bor væk fra det område, hvor man suger i.

More articles