Hvor kan jeg booke en kaffeknallert eller kaffevogn i Nordjylland?

08 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Vi er alle sammen stødt på de sjove og hyggelige kaffeknallerter og kaffevogne, som holder rundt omkring i byen. Især i sommerhalvåret er de små mobile kaffebarer særdeles populære. Om morgenen kan de arbejdende folk forsøde starten på en lang arbejdsdag med en velbrygget og velsmagende kop kaffe, frisk fra den professionelle espresso maskine.

Det er hyggeligt at lune sig på en caffe latte eller en cappuccino mens man venter på bussen eller bare slapper af på en bæk i byrummet. Og en kop kaffe på farten kan virke opfriskende på selv den trætteste pendler.

Lej en kaffevogn til virksomheden

Kaffevogne og kaffeknallerter er ikke blot et fænomen som hører det offentlige rum til. Du kan sagtens leje en kaffevogn i privat eller virksomheds regi. Mange arbejdsgivere vælger at leje en kaffevogn eller kaffeknallert på regulær basis, eller som et supplement til et særligt arrangement i virksomheden.

Skal du for eksempel afholde en reception eller en større konference kan du med stor fordel aflaste kantine personalet med en eller flere mobile kaffebarer i form af kaffeknallerter eller kaffevogne. Samtidig er den kaffe, som serveres fra en kaffeknallert eller en kaffevogn, langt mere interessant end almindelig sort kaffe på termokande.

Når du vælger en kaffevogn løsning fra Kaffeexpressen følger der, foruden en smilende og veluddannet barista, nemlig en professionel espresso maskine med kaffeknallerten. Alle baristaer tilknyttet Kaffeexpressen ved hvorledes sådan én skal betjenes og kan derfor servere alle de forskellige former for espresso baseret mokka som findes i bogen – lige fra americano, caffe latte og espresso til flat white, cortado, macchiato og klassikerne cappuccino og cafe au lait.

Hos Kaffeexpressen kan du altid få en uforpligtende snak om dit behov for kaffevogn til dit arrangement. Du kan læse mere, og kontakte Kaffeexpressen for et tilbud på leje af kaffevogn, på hjemmesiden kaffeexpressen.dk.

More articles