Hvor meget vægt skal jeg lægge på SEO?

15 April 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Når du først starter en hjemmeside, kan det være svært for dig at vide, hvor meget vægt du egentlig skal lægge på SEO. Altså søgemaskineoptimering. Der er jo så mange faktorer i spil, som du også skal have styr på. 

For at sige det lige ud, hvis du ikke tænker SEO ind i din hjemmeside fra start af, så kommer den til at have en meget langsom start. SEO gør det nemt for søgemaskinerne at finde ud af, hvad indholdet på din hjemmeside er. De kan ikke bare læse ordene, men skal hjælpes på vej. Det er det, som SEO gør. 

Derfor bør du også tænke over det fra start af, lige som du løbende skal sikre dig, at din hjemmeside lever op til god SEO. Har du ikke overskud til at gøre det, kan du hyre en seo tekstforfatter til at hjælpe dig. Vedkommende har styr på både seo og at skrive tekster og kan derfor sikre, at der er styr på det hele. 

Hyr freelancere til at skrive dine tekster 

Det er dog et stort ansvar for dig, hver gang du skal til at ansætte nogen i din virksomhed. Derfor kan det også være rart for dig, at du i stedet bare hyrer en freelancer. Der er du ikke lige så ansvarlig over for vedkommende, som hvis du havde ansat vedkommende. 

Et godt sted for dig at få freelance tekstforfattere til at skrive dine tekster er wordpens.com. Det er et bureau med stor erfaring på området og over 200 freelancere tilknyttet. Det betyder, at der ikke nødvendigvis er en bestemt freelancer, der sidder med dine tekster, men at de kan blive skrevet af flere. Det gør, at du ofte kan få skrevet teksterne langt hurtigere, da du ikke skal vente på, at den pågældende tekstforfatter har tid til at skrive teksterne. 

More articles