Hvor skal du dog gøre at dit Bosch løvsuger batteri?!

18 maj 2020 Anders Lundtang Hansen

Det er egentlig ikke så svært at anskaffe sig et Bosch løvsuger batteri nu om dage, hvor mange ting kan findes frem på hjemmesider og videre til en webshop, hvor man så kan skaffe de fleste fornødenheder plus resten, man lige mangler.

Netop også de specielle ting som batterier af specielle arter er også til at finde frem, og så må man leve med, at man nok skal vente et stykke tid, før man får det leveret, eller man kan komme ud på posthuset, en butik eller forretningen selv for at hente det.

Så slipper man så dog også for, at man skal ned at spørge en ekspedient om, hvorvidt de har den slags batterier hjemme, bare for at man bliver præsenteret for en hylde, som man meget tydeligt havde overset.

Man vil ikke miste ansigt, men hvis det så viser sig, at man rent faktisk ikke har den Bosch batteri-type hjemme, så kan man jo bestille den slags hjem, og så er der jo stadig ventetid.

Men fat på batterierne skal man nok.

Og hvad gør man så ved dem, så de kan bruges i længst tid?

Man skal for det første undgå, at de bliver udsat for direkte sollys, for den slags har batterier ingenlunde godt af, også selvom de er beskyttet derimod og pakket ind.

Dog må man heller ikke gemme dem væk for koldt og fugtigt, da det også kan ødelægge batterierne.

Det smarte er faktisk at sætte dem i opladeren, hvis der er tale om den genopladelige type, så man har en nogenlunde tydelig idé om, hvor ens batterier plejer at være henne.

Man skal passe på med at blande batterierne sammen i bunker, så man forveksler dem, for selvom de kan se forskellige ud, så kan man stadig komme til at forsøge at proppe et forkert batteri i ens løvblæser.

Flere Nyheder